BSQ

Borås Squashklubb

Om Stegen

För vem:

Stegen är för alla medlemmar i Borås Squashklubb som vill utvecklas genom matchspel oavsett spelnivå. Stegens utformning gör att du kommer spela mot jämbördiga motståndare. Startavgiften för säsongen 2018/2019 (t.o.m. sommaruppehåll 2019) är 150:- och betalas in på klubbens bankgiro 5030-7347.

När:

Förbokade matcher spelas på tisdagar (div. 1-8) eller måndagar (div. 9-) , vid uppskjutna matcher bestämmer spelarna dag och tid helt efter eget bevåg. Kan spelare inte spela på tisdagar eller måndagar lägger vi matcherna som obokade, spelarna bokar då själva tid för match på valfri dag.

Genomförande:

Samtliga spelare delas in i pooler om 4 spelare där alla möter alla enligt ett lottat schema. Poolen spelas under 3 veckor där varje spelare har en match i veckan. När tiden för poolspelet är slut flyttas vinnaren av poolen upp en division och spelaren som kom sist flyttas ner (detta system kan ”rubbas” om nya spelare tillkommer eller om spelare hoppar av). Efter detta lottas ett nytt schema och en ny omgång startar.

Anmälan:

Via mail till jan@bsq.se för att komma med i första omgången. Efter detta tar vi emot löpande anmälningar till kommande omgångar i mån av plats. P.g.a. Stegens utformning har vi bara plats för ”jämna fyrtal” så tidig anmälan innebär större chans att du slipper hamna på kölistan.

Anmälan kan även ske genom att fylla i detta formulär på ligaspel.se.

Obs! Avgift för medlemsskap och Stegen skall vara på klubbens konto före inträde i Stegen!

I och med din anmälan accepterar du de regler och förutsättningar som gäller för Stegen.

Eventuell avanmälan skall göras via mail till jan@bsq.se senast aktuell omgång senaste speldag.

P.g.a. begränsat antal banor/tider har vi ett maxantal på 64 spelare (16 divisioner).

Ange:
  • Namn
  • Mobiltelefonnummer (alt. telefon dagtid)
  • Mailadress
  • Om du inte kan spela tisdagar (div. 1-8) eller måndagar (div. 9-) mellan 18:00 och 21:00. Om så är fallet kommer dina matcher inte vara förbokade och du och din motståndare ansvarar själva för att boka tid.
  • För att placera nya spelare så rätt som möjligt vill vi att du försöker beskriva din spelstandard. Kanske du kan referera till spelnivå till annan spelare i Stegen?

Obs! För Er som var med och spelade i våras krävs en ny anmälan för att vara med i höst igen.

Spelschema:

Finns på www.ligaspel.se/bsq